Önskan att uppleva Sverige

Resa

Att besöka Norrköping

Sitter ni på företaget och planerar kommande konferenser och möten så bör ni ta Norrköping i beaktning. Att besöka Norrköping i hjärtat av Östergötland kan vara något som företaget kan både ha nytta och glädje av.

Längst in i Bråviken ligger Norrköping med Motala ström på båda sidor om staden. Framförallt så är det en intressant stad om man tittar industriellt. Det finns mycket att uppleva i staden och att anordna företagets kommande konferenser i de lokaler som Elite Hotels tillhanda håller kan mycket väl vara ett bra alternativ för företag både i närområdet och längre ifrån. med 12-13 minuter bilfärd från flyget till hotellet så kan man inte bo bättre i förhållande till flygplatsen.

Förutom fantastiska konferenslokaler så finns det mycket att uppleva i Norrköping. Planera in en vandring bland de gamla industrilokalerna, det är ett tidshistoriskt sätt att få uppleva Norrköping. På Visualiseringscenter C så får man en uppleva interaktiva utställningar men också restauranger och butiker. Även arbetets museum kan vara värt ett besök hur människors arbete och vardagsliv såg ut förr i tiden.

Tillbaka på hotellet efter en dags vandring så kan man koppla av i det spa som finns tillgängligt för hotellets gäster eller sätta sig ner i Bishops Arms för att dricka något gott och äta en bit mat. Hotellet ligger vid Tyska Torget centralt beläget så en kvällspromenad kan enkelt genomföras längst Motala Ström eller i centrum av Norrköping